Geen leuke verrassing

9 oktober 2024 - Tokio, Japan

Het kan raar lopen. Toen ik na mijn bezoek aan vismarkt weer in het hotel aan kwam ontdekte een bloeding. Plotseling was die er, voelde me verder prima. Ik dacht dat het wel over ging en heb nog wat gewandeld in de middag  en mijn reisverhaal geschreven.

Helaas, het werd erger. Ik besloot toch om een dokter te raadplegen. Die constateerde dat het ernstig was, veel bloedverlies en dat een vlucht de volgende dag onmogelijk/ onverantwoord was.

Toen heb ik de ANWB alarmcentrale gebeld.

Om een lang verhaal hier op dit reisblog kort te maken: ik lig nu in het ziekenhuis in Tokio. Allerlei onderzoeken van maag en darmen achter de rug. Het blijft onduidelijk, vermoeden is dat het een ontsteking aan de dunne darm is. Gelukkig minder ernstig dan een eerste vermoeden.

Nu opknappen eerst. Ben zwakjes door veel bloedverlies en twee dagen niet eten of drinken ( alleen infuus)

Straks mag ik voor het eerst weer wat eten!

Eerst aansterken nu hier en daarna hoop ik genezen weer naar huis  terug te vliegen.

Einde van dit  reisblog nu. Allemaal bedankt voor jullie belangstelling en “ meereizen”

We houden contact! Via whatsapp, bellen of mail.

Lieve groeten Gerda

1. H.Bakker:
    9 oktober 2024
    Oh,wat een naar bericht!!! Dit is schrikken! Hopelijk knap je weer snel op,en vinden ze waar dit vandaan komt!! We horen verder wel via whatt'sapp hè?? Heel veel sterkte,lieve groeten van ons.
  2. Lillan:
    9 oktober 2024
    Och Gerda wat naar!!! Ik hoop dat je snel opknapt en mag reizen, ik ben Spanje om je bij thuiskomst bij te staan!!
  3. Kees:
    Beste Gerda,
    Dat is inderdaad geen leuk bericht. Hopelijk dat je weer gauw mag opknappen en de reis naar Calp mag inzetten. Het vervolg vernemen we wel via WhatsApp. Beterschap en de groetjes van Adri en mij.
  4. Marisa:
    9 oktober 2024
    Lieve schat, veel sterkte. Hoop dat je binn5niet al te lange tijd toch weer naar Spanje kan komen❤️😘
  5. Manja:
    9 oktober 2024
    Dat is schrikken. Ik hoop dat je snel weer opknapt en terug kan naar Spanje.
  6. Henny:
    9 oktober 2024
    goeie dag....daar hou je helemaal geen rekening mee. Wat een vervelende afsluiting zeg! Gelukkig ben je daar ongetwijfeld wel in goede zorghanden.
    We duimen voor zeer snel herstel en houden contact. Veel beterschap voor nu. Alice en Henny
  7. Barbara:
    9 oktober 2024
    Geen leuke afsluiting van je mooie reis. Goed aansterken voordat je begint aan het terugreis. Laat iedereen je helpen (dat doen ze graag daar) en wanneer je je vluchten boeked vraag assistance aan, dat zal toch alles ietjes makkelijk maken voor jou. Tot gauw. Gr. Barbara
  8. Riet:
    9 oktober 2024
    Och arm.......en niemand heeft het nog over je mooie nieuwe design-bril.....!

Denk intens aan je en wens je alle mogelijke sterkte toe voor de terugreis straks.....!!!
    Liefs van Riet.
  9. Hanne en Johan:
    9 oktober 2024
    Dat is schrikken, Gerda. Als ik het zo lees, ben je wel in goede handen. Hopelijk knap je snel weer op om terug te kunnen reizen.
  10. MCJ Smeeman:
    10 oktober 2024
    Dat is een vervelende ervaring nadat alles heel goed gegaan was. Ga er maar vanuit dat het allemaal weer goed komt en dat je in een medisch hoogontwikkeld land zit. Heel veel sterkte en laat weten als je weer thuis bent.
    Gr.,
    Marico