Geen leuke verrassing
Het kan raar lopen. Toen ik na mijn bezoek aan vismarkt weer in het hotel aan kwam ontdekte een bloeding. Plotseling was die er, voelde me verder prima. Ik dacht dat het wel over ging en heb nog wat gewandeld in de middag en mijn reisverhaal geschreven.
Helaas, het werd erger. Ik besloot toch om een dokter te raadplegen. Die constateerde dat het ernstig was, veel bloedverlies en dat een vlucht de volgende dag onmogelijk/ onverantwoord was.
Toen heb ik de ANWB alarmcentrale gebeld.
Om een lang verhaal hier op dit reisblog kort te maken: ik lig nu in het ziekenhuis in Tokio. Allerlei onderzoeken van maag en darmen achter de rug. Het blijft onduidelijk, vermoeden is dat het een ontsteking aan de dunne darm is. Gelukkig minder ernstig dan een eerste vermoeden.
Nu opknappen eerst. Ben zwakjes door veel bloedverlies en twee dagen niet eten of drinken ( alleen infuus)
Straks mag ik voor het eerst weer wat eten!
Eerst aansterken nu hier en daarna hoop ik genezen weer naar huis terug te vliegen.
Einde van dit reisblog nu. Allemaal bedankt voor jullie belangstelling en “ meereizen”
We houden contact! Via whatsapp, bellen of mail.
Lieve groeten Gerda

Dat is inderdaad geen leuk bericht. Hopelijk dat je weer gauw mag opknappen en de reis naar Calp mag inzetten. Het vervolg vernemen we wel via WhatsApp. Beterschap en de groetjes van Adri en mij.
We duimen voor zeer snel herstel en houden contact. Veel beterschap voor nu. Alice en Henny
Denk intens aan je en wens je alle mogelijke sterkte toe voor de terugreis straks.....!!!
Liefs van Riet.
Gr.,